Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Triada Abordării prin Cost în Evaluarea Proprietăţilor

Autori:

A. I. ARTEMENKOV

Rezumat:

Adesea, noţiunea de „abordare prin cost” este utilizată într-un sens singular de evaluatorii de proprietăţi şi, nu mai puţin frecvent, este de menţionat că acest sens se bazează pe punctul de vedere acceptat al costurilor în problemele de stabilire a preţurilor. Cu toate acestea, este mai adecvat să se considere că, în diferite practici profesionale de evaluare, conceptul de abordare prin cost are mai multe conotaţii. Această circumstanţă a fost deja mai mult decât schiţată în lucrări în care se încearcă să se stratifice „evaluarea profesională” între domeniul pozitiv („reflectând piaţa”, „de observaţie”, „evaluarea ca ştiinţă”) şi deductiv (evaluarea ca „simulare comportamentală”, ca „artă deductivă”). În lucrarea sa, autorul analizează implicaţiile celor două accepţiuni.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori