Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Tehnica Alocării: Analizați Rezultatele?

Autori:

Franz H. ROSS (1) și James K. TELLATIN (2)

(1) First Niagara Bank, SUA

(2) Tellatin, Short & Hansen, Inc, SUA

Rezumat:

Mai multe tehnici de alocare a valorii totale pe activele componente și-au câștigat locul în evaluarea proprietăților imobiliare complexe, cum ar fi hotelurile, centrele de îngrijire specială, magazinele generale sau alte tipuri de proprietăți. Indiferent de metoda folosită, se impune analiza rezultatelor alocării. Acest articol prezintă modelul îmbunătățit al beneficiilor totale excedentare (MIBTE), care facilitează analiza rezultatelor prin testarea ratelor de acoperire a leasingului, a onorariilor pentru management, a chiriilor estimate pentru proprietatea imobiliară și a altor indicatori. La finalul articolului am inclus un glosar de termeni și concepte din domeniu.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori