Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Studiu asupra Evaluării pentru Raportare Financiară

Autori:

Sorana CRIŞAN

Rezumat:

Studiul pe care l-am propus urmăreşte abordarea practică a evaluării imobilizărilor corporale în scopul raportării financiare. Acest studiu face parte dintr-o cercetare mai amplă, care îşi propune să aducă faţă în faţă cerinţele specifice şi aşteptările părţilor implicate în procesul de reevaluare: experţi evaluatori, experţi contabili, entităţi (managerii acestora) şi auditorii companiilor. Scopul final este sintetizarea informaţiilor privind poziţiile şi cerinţele părţilor implicate pentru a oferi soluţii care să conducă la un grad mai mare de convergenţă. Cercetarea a fost restrânsă la aria evaluării imobilizărilor corporale, cele pentru care evaluatorii primesc cel mai des solicitări de evaluare. În această etapă studiul nostru urmăreşte obţinerea unei imagini cât mai reprezentative a modului în care evaluatorii cunosc şi respectă cerinţele specifice acestui tip de evaluare, dificultăţile pe care le întâmpină şi impactul pe care îl are auditorul asupra acestui proces.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori