Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Rolul Evaluării în Managementul Activ de Portofoliu

Autori:

Daniel MANAŢE

Rezumat:

În prezenta lucrare, ne-am propus să încercăm să definim rolul evaluării în procesul investiţional, din perspectiva managementului portofoliilor de active financiare. Dorim să relevăm contribuţia evaluării, ca disciplină şi ocupaţie, precum şi a evaluatorilor, ca profesionişti interni sau externi, la adoptarea deciziilor de investire/ dezinvestire în relaţie cu filozofia şi cu stilul investiţional al managerilor de fonduri şi societăţi de investiţii financiare. Vom arunca totodată şi o privire critică din unghiul principalelor riscuri specifice asociate misiunii evaluatorilor de active financiare, în cadrul gestiunii acestor tipuri de portofolii.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori