Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Particularităţile Evaluării Terenurilor în Procesul de Valorificare a Proiectelor Investiţionale, Inclusiv cu Implicarea Federaţiei Ruse

Autori:

E. G. SINOGHEYKINA

Rezumat:

Autorul analizează un exemplu: în proprietatea Federaţiei Ruse se află un teren din patrimoniul unei unităţi militare, patrimoniu care va fi relocat. Se face evaluarea valorii de piaţă a aportului Federaţiei Ruse (FR) în realizarea proiectului de investiţii. Specificul metodologiei propuse de calcul a valorii de piaţă a drepturilor asupra terenului, în condiţiile derulării proiectelor investiţionale pentru construirea unui imobil rentabil, constă în necesitatea separării, din venitul previzionat total al proiectului a acelei părţi care revine exclusiv terenului şi astfel se poate determina valoarea acestuia.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori