Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Luarea în Considerare a Riscurilor Economice - De la Tradiţii la Realitate

Autori:

Valeriy V. GALASIUK, Viktor V. GALASIUK

Rezumat:

Rata de actualizare nu reprezintă un parametru tehnic, artificial, şi nici o cifră matematică abstractă, lipsită de sens economic. Autorii consideră că estimarea corectă a riscului economic prin corecţia ratei de actualizare nu este posibilă. Eforturile de a introduce „primele de risc” în rata de actualizare, indiferent de metodele de stabilire a acestor „prime” nu numai că nu duc la estimarea adecvată a riscurilor economice, ci deviază de la determinarea adecvată a valorii. Autorii concluzionează ca modalitatea cea mai corectă de luare în considerare a riscurilor economice, pentru determinarea valorii, o reprezintă corecţia corespunzătoare a fluxurilor de numerar previzionate în cel mai adecvat model de incertitudine (probabilistic, de interval sau de orice fel).

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori