Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Îndrumări pentru Evaluarea Capitalului Privat și a Capitalului de Risc Internaționale. Comentarii referitoare la IPEV 2012

Autori:

Andrew STRICKLAND - Scrutton Bland, Marea Britanie

Rezumat:

Evaluarea investițiilor de capital privat aduce cu sine provocări speciale, însă, în ciuda provocărilor, aceste evaluări interimare sunt necesare: investitorii în fondurile private de investiții au nevoie ca administratorii acestor fonduri să le ofere informații transparente. Îndrumările IPEV se concentrează așadar asupra estimării valorii juste în scopul raportării financiare.

Termenul „capital privat” este folosit în aceste Îndrumări în sensul larg, incluzând investițiile în companii în etapa lor incipientă, preluările, participațiile, investițiile în infrastructură, capitalul de tip mezanin și tranzacțiile similare, precum și capitalul de creștere sau dezvoltare.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori