Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Implicaţii în Evaluare ale Testării pentru Depreciere a Goodwill-ului în Conformitate cu Cerinţele IAS 36 „Deprecierea Activelor“

Autori:

Sorin PETRE, Lars WIECHEN

Rezumat:

Având în vedere valorile tot mai mari ale goodwill-ului din situaţiile financiare întocmite în conformitate cu cerinţele IFRS şi evoluţiile economice recente, testul anual de depreciere al goodwill-ului a devenit, în mod particular, unul dintre „epicentrele” pregătirii situaţiilor financiare, în 2008 şi 2009.

Complexitatea ridicată a testului de depreciere şi lipsa unor direcţionări contabile precise determină un spaţiu mare de manevră şi loc de interpretare, ceea ce a condus la aplicarea eterogenă a standardelor IAS 36 şi IFRS 3.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori