Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Factorii ce Au Impact în Previziunea Fluxurilor de Numerar

Autori:

Anamaria CIOBANU

Academia de Studii Economice din București

Rezumat:

Acest articol are drept obiectiv evidențierea aspectelor importante ce ar trebui luate în considerare de către evaluatori în previziunea fluxurilor de numerar și aplicarea metodei fluxurilor de numerar actualizate (DCF) pentru evaluarea întreprinderilor. Astfel sunt analizați: factorii cu impact în previziunea fluxurilor de numerar, căile de identificare a datelor de intrare ale modelului DCF prin analiza situațiilor financiare istorice și ajustările acestora în vederea previziunii fluxurilor de numerar, coerența ce ar trebui să existe între datele de intrare și rezultatele luate în considerare în previziunea fluxurilor de numerar, factorii determinanți a ratei de creștere pe termen lung și estimarea valorii terminale.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori