Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Evoluţia Percepţiilor Formatorilor de Opinie privind Piaţa Imobiliară Locală de la Vârf la Mijlocul Crizei - O Schimbare a Raţionamentelor privind Proprietatea Imobiliară?

Autori:

João Manuel CARVALHO

Rezumat:

Deciziile de dezvoltare şi investiţie pe pieţele de proprietăţi imobiliare locale, precum şi ratingul de risc al acestora se presupun că au legături cu datele economice fundamentale sau cu dinamica directă a preţurilor. Dacă aceste conexiuni se modifică şi devin interesante, raţionalitatea pieţei trebuie pusă sub semnul întrebării. Acest articol chestionează posibilitatea modificării raţionalităţii pieţei imobiliare în perioada dintre vârful boom-ului economic şi criza economică, prin percepţiile formatorilor de opinie exprimată în anchete periodice, menite să caracterizeze pieţele locale imobiliare. Sunt introduse ipoteze cu privire la motivele pentru care percepţiile se modifică de la un studiu la altul.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori