Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Evaluarea Proprietăţilor Imobiliare şi Riscurile de Piaţă cu accent pe Valoarea de Garantare a Creditului Ipotecar de la Europa către Lume

Autori:

Raymond TROTZ

Rezumat:

Nu există niciun dubiu asupra faptului că în ultimii ani am realizat schimbări semnificative în evaluarea proprietăţii şi că ne confruntăm cu permanente modificări, atât în prezent, cât şi în viitor.

Pentru evaluatorul care - indiferent dacă el este un angajat al unei companii sau persoană fizică autorizată, tot ce contează este independenţa - prestează serviciile sale pentru instituţii de finanţare, atunci când se solicită o finanţare pentru o proprietate, acestea trebuie să respecte, în principal, cerinţele de reglementare ale Acordului Basel II, care implică necesitatea de a controla riscul.

Noul Basel Capital Accord (prescurat Basel II) a fost proiectat pentru înlocuirea acordului care a fost valabil până în 1988. În particular, noul acord are ca obiectiv atingerea unui capital de susţinere, care este adecvat pentru riscul asumat, în încurajarea băncilor de a utiliza tehnica in-house în evaluarea riscurilor şi instrumentelor de control.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori