Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Evaluarea Proprietății Imobiliare cu Panou Publicitar Stradal

Autori:

Robert Thomas HELMER

Rezumat:

Industria de publicitate stradală a suferit transformări fundamentale. Informațiile comerciale sunt promovate și sponsorizate de către o industrie formată din companii de publicitate, agenții și companii media. Numărul efectiv de expuneri generate de un panou publicitar este noua monedă sau unitate de măsură din media. Accesul la informații semnificative a devenit, totuși, și mai asimetric și mai dificil. Evaluatorul trebuie să fie pregătit să calculeze traficul zilnic efectiv și să estimeze ajustările pentru vizibilitate. Acest articol prezintă un studiu de caz ipotetic pentru a arăta aplicarea alocării în determinarea valorii dreptului asupra proprietății în indiviziune și/sau în determinarea valorii unitare. Volumul redus de date disponibile indică faptul că atât valorile componentelor, cât și drepturile aferente închirierii trebuie considerate în cadrul evaluării proprietății imobiliare de publicitate stradală.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori