Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Evaluarea Profesională şi Evaluarea Investiţiilor Financiare Privite Separat ca Evaluări pentru Pieţele Publice şi Private

Autori:

A. I. АRTEMENKOV, I. L. ARTEMENKOV, G. I. MIKERIN

Rezumat:

Acest articol încearcă să efectueze o retrospectivă cu privire la esenţa procesului de expansiune şi orientare a activităţii de nişă de evaluare profesională. Prima parte a articolului este dedicată unei scurte prezentări a noilor noţiuni şi proceduri care au fost generate de cerinţele evaluării profesioniste şi de realizarea independenţei şi inovării anumitor aspecte ale acestei teorii. Cea de-a doua parte a articolului invocă o serie de ilustrări, grafice şi observaţii privind noile tehnici de evaluare care ajută la recunoaşterea stringentă a schimbărilor fundamentale, care în prezent câştigă teren în practică şi stabilirea clară a diferenţelor dintre partea teoretică şi cea practică. Aceste diferenţe sunt exemplificate prin compararea cu anumite tehnici des folosite în evaluarea investiţiilor financiare (cu precădere în analiza cash flow-ului actualizat şi în zona aplicării disconturilor şi a primelor în evaluările de întreprinderi).

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori