Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Evaluarea Centralelor Electrice

Autori:

Mark Pomykacz, Chris Olmstead

Federal Appraisal & Consulting LLC, SUA

Rezumat:

Centralele electrice, cunoscute şi sub denumirea de centrale energetice, pun adesea probleme unice şi interesante în evaluare. Centralele electrice pot valora miliarde de dolari sau pot avea datorii substanţiale. Tehnologiile pe care se bazează sunt tot atât de variate ca şi cele folosite pentru motociclete, maşini sau camioane. Pieţele lor au particularităţi rezultate dintr-o combinaţie de forţe de piaţă şi reglementări. Utilizările evaluărilor sunt la fel de variate, mergând de la achiziţii, finanţare, reglementare, litigii sau evaluare în vederea impozitării, la raportare către Internal Revenue Service (IRS) sau Securities and Exchange Commission (SEC). Acest articol va trece în revistă aspectele şi metodologia din practica evaluării centralelor electrice.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori