Choose the language:

  • English
  • Română

Trimite un articol

Dacă doriţi să ne trimiteţi articolul dvs. editat conform Instrucţiunilor pentru Autori, o puteţi face apăsând butonul de mai jos.

 
 
 
 
 

Formular feedback

 
 
 
 
 

Sondaj

Vă invităm să completaţi sondajul Revistei de Evaluare ce sintetizează opiniile dumneavoastră privind evoluţia actuală a economiei româneşti, nivelul primelor de risc ce ar trebui luate în considerare în evaluarea întreprinderilor româneşti, respectiv rata medie de capitalizare considerată în evaluarea proprietăţilor imobiliare. Rezultatul sondajului va fi publicat pe site-ul Revistei de Evaluare.

Va mulţumim pentru sprijinul acordat in realizarea acestui sondaj.

 
 
 
 
 

Criterii De Comparație a Proprietăților Rezidențiale - Un Numitor Comun al Acestora

Autori:

Arlen C. MILLS

Rezumat:

Numitorul comun se referă la criteriile de comparație utilizate pentru a compara proprietatea imobiliară subiect cu o proprietate imobiliară tranzacționată și pentru a compara între ele proprietățile imobiliare tranzacționate. Pentru a se asigura o analiză precisă, datele de piață trebuie prelucrate astfel încât să indice ce criterii de comparație reflectă cel mai bine acțiunile cumpărătorilor și vânzătorilor de pe o anumită piață. Participanții de pe piețe diferite nu iau deciziile cu privire la valoare în funcție de aceleași criterii de comparație. Determinarea criteriilor de comparație adecvate pentru o anumită piață este fundamentală pentru a putea aplica abordarea prin piață pe baza unui numitor comun de încredere.

 
 
 
 

Informaţii revistă

  • Editată de: IROVAL sub egida ANEVAR
  • ISSN: 1842-3787
  • Apariţie: bianuală
  • Numărul curent: 12 (2), 2017
 
 
 
 
 

Indexări în baze de date internaţionale

 
 
 
 
 

CNCSIS categoria B+

 
 
 
 
 
 

Arhivă revistă

 
 
 
 
 

Abonamente

Vă invităm să vă abonaţi la Revista de Evaluare, completând formularul de abonare de pe site-ul nostru.

 
 
 
 
 

Caută experţi evaluatori